Ravintolat
Solo Sokos Hotel Pier 4 ravintolat tarjoavat ainutlaatuisia makuelämyksiä, jotka yhdistävät suomalaisten ja pohjoisen raaka-aineiden puhtaat maut upeisiin merinäköaloihin ja huippuluokan palveluun.
Harbore – Puhtaiden makujen maisemia
Katutasossa sijaitseva ravintola Harbore tuo esiin suomalaisen ja pohjoisen luonnon parhaat raaka-aineet, kunnioittaen niiden aitoja makuja ja syvintä olemusta. Ravintolan keittiötä johtaa kansainvälisesti palkittu huippukokki Sauli Kemppainen. Harbore tarjoaa kunnianhimoisia makuelämyksiä, joita täydentävät upeat merinäköalat. Se on erinomainen valinta niin aamiaiselle, businesslounaalle kuin illallisellekin. Lisäksi ravintolasta löytyy yksityiskäyttöön varattava Chef’s Table, jossa keittiöpäällikkö Kemppainen loihtii 4–7 hengen seurueelle unohtumattoman illalliskokemuksen.
Café Helli – kahvittelua Skattan puutalolla
Aulassa sijaitseva Café Helli on paikka, jossa voit viettää aikaa omassa rauhassa tai yhdessä ystävien kanssa, nauttien tunnelmallisesta ympäristöstä ja upeasta merinäköalasta. Olitpa sitten aloittamassa päiväsi aamukahvilla, uppoutumassa etätöihin, nauttimassa herkullisesta lounaasta tai rentoutumassa after workeillä, Hellissä vietät päivän tärkeimmän tauon, joka tuo iloa päivääsi.
Rooftop Bar Humu – vihreä kattoterassi huikeilla näköaloilla
Rooftop Bar Humu sijaitsee hotellin katolla, tarjoten upeat 360-asteen näkymät Katajanokalle ja Kauppatorin suuntaan. Humun kattoterassi on Helsingin paras paikka nauttia auringonpaisteesta ja rennosta tunnelmasta. Kattoterassimme erikoisuus on pölyttäjäystävällinen viherkatto, jossa voit kävellä rauhallisella luontopolulla ja nauttia raikkaasta meri-ilmasta. Humun valikoimasta löydät kaupungin parhaat spritzerit, paikallisen panimon oluet, laadukkaat kuohuvat ja viinit sekä monipuoliset cocktailit ja mocktailit. Tarjolla on myös herkullisia grilliruokia.