Restauranger
Restaurangerna på Solo Sokos Hotel Pier 4 erbjuder unika kulinariska upplevelser som kombinerar de rena smakerna av finska och nordiska råvaror med fantastisk havsutsikt och förstklassig service.
Harbore – Landskap av rena smaker
Belägen på gatunivå, framhäver restaurang Harbore de bästa ingredienserna från den finska och nordiska naturen, och hedrar deras äkta smaker och essens. Köket leds av den internationellt prisbelönta stjärnkocken Sauli Kemppainen. Harbore erbjuder ambitiösa kulinariska upplevelser, kompletterade med fantastisk havsutsikt. Det är ett utmärkt val för frukost, affärsluncher och middagar. Dessutom har restaurangen ett privat Chef’s Table, där kökschefen Kemppainen skapar en oförglömlig middagsupplevelse för sällskap på 4–7 personer.
Café Helli – Fika i Skattas trähus
Beläget i lobbyn, är Café Helli den perfekta platsen att koppla av på, antingen ensam eller med vänner, och njuta av den mysiga atmosfären och den fantastiska havsutsikten. Oavsett om du börjar dagen med en morgonkaffe, fördjupar dig i distansarbete, njuter av en läcker lunch, eller kopplar av efter jobbet, erbjuder Helli dagens viktigaste paus som ger glädje till din rutin.
Rooftop Bar Humu – En grön takterrass med fantastisk utsikt
Rooftop Bar Humu ligger högst upp på hotellet och erbjuder en fantastisk 360-graders utsikt över Katajanokka och mot Salutorget. Humus takterrass är den bästa platsen i Helsingfors för att njuta av solsken och en avslappnad atmosfär. Terrassen har ett pollinerarvänligt grönt tak, där du kan promenera längs en lugn naturstig och andas in den friska havsluften. Humus utbud inkluderar stadens bästa spritzers, lokala hantverksöl, kvalitetsbubbel och ett urval av cocktails och mocktails. Det finns även utsökta grillrätter tillgängliga.